0 Läs mer >>

Malmö bjöd på tre lärorika dagar med massa jobb, hotell, och fantastiskt väder. Det var första gången jag besöker Malmö och måste säga att det är fantastiskt fint där.

Efter att ha förstått hur min chef fungerar och jobbar ville jag vid flera tillfällen be han avdunsta från jordens yta, och säga upp mig, men jag vet (av erfarenhet) att det kommer bli mycket bättre när vi jobbar som tänkt, med samma saker, på olika håll.

Sitter på spårvagnen och längtar efter sängen. Svär åt västtrafik som aldrig håller tiden så bytet blir ett haveri och jag typ somnar på hållplatsen.

Känner mig otroligt stolt över mig själv som kommit så långt, jobbmässigt, vid 22års ålder, helt utan utbildning. Jag har en plan på kommande framtiden och är väldigt taggad på att ta nästa steg i livet.

12 minuter kvar så är jag hemma!

/razz

Hemma igen

0 Läs mer >>

I måndags började jag nya tjänsten på condeco. Runt kl 4 kom en bil med min chef och hämtade upp mig för färd vidare mot Jönköping. Heldag med allt från besök på ikea till runtflyttning av olivträd. Dagen slutade med en övertrött bil tillbaka till Göteborg.

Tisdag fick jag jobba själv då min chef Joakim behövde vara lite ledig efter ett par dagar med intensivt arbete. Jag spenderade dagen med att förbereda inför ett event som Eva haft idag, det finns verkligen alltid något att göra och jag känner ,efter alldeles för många timmar, att jag får bli bättre på att prioritera.

Onsdag startades 06 på nordstan med förberedelser inför Evas event idag. Fylla på allt som fanns så det såg överfullt ut och dessutom byta lite glödlampor och annat kul. Vidare till condeco östra för fortsatt fix för eventet. Och dagen slutar med förberedelser inför tor fre lör i Malmö som blev bestämt igår, snabba puckar.

Tror jag redan har samlat på mig allt för mycket komptid.......

Nya jobbet

0 Läs mer >>

Idag har jag smygstartat mitt jobb på Condeco:s huvudkontor! Kul att träffa folket och kolla läget litegrann. Blev spontant inkastad i att göra en skylt oxå vilket var väldigt kul, var ett tag sen som jag jobbade i Photoshop dock. Nu blir det gast för hela slanten resten av veckan och på måndag bär det av till Malmö (tror jag det var) med min nya chef för lite kampanjbyggande. Jag tror detta kommer bli så kul!

//razz

Smygstart

0 Läs mer >>

Efter att ha varit på möte med min gamla arbetsgivare och blivit erbjuden en helt ny typ av tjänst så har jag efter en stunds funderande valt att tacka ja! Vilken typ av tjänst är inte officiellt innan papprena är påskrivna men jag lovar att ni får reda på det så fort allt det administrativa är klart.

Tills dess, ha det bäst!
/razz

Nytt jobb!

1 Läs mer >>

Det är alltid så intressant att se hur arbetslivet svänger. Planer för framtiden som vänds upp och ner på en halv sekund. Allt hårt slit har äntligen börjat löna sig och jag sitter i en situation där jag själv faktiskt har en möjlighet att välja vad jag vill göra och hur framtiden ska se ut.
Företag hör av sig till mig och inte tvärt om. Nya möjligheter nya utmaningar. Jag älskar det. Äntligen nån som ser mig som person som en tillgång och inte "en jävel som är här för att vända upponer på allt". Nån som fattar vad jag offrat för dom och ser mig som en tillgång istället för en motgång.
På onsdag nästa vecka smäller bomben, så håll utkik, det blir ett fyrverkeri.

Framtid