0 Läs mer >>

Jag är max 9 minuter från att gå o lägga mig när det plingar till i mobilen..."Vad har du för dig?". På en halv sekund vakna man till liv igen och efter lite konversation sitter man på bussen...slutdestination Sandarna. Stopp på vägen för att köpa mat ,och allt för mycket annat , sen vidare hem till Hanna för filmkväll. Det är rätt spännande hur, trotts att vi är två personer med ganska olika saker i bagaget och som kommer från helt olika typer av uppväxt, ändå känns som vi känt varran hela livet. Aja, hon räknas mer som familj en vän i vilket fall.

Nu blir det snabbdusch och krypa ner i sängen. Undra vad nästa vecka har att erbjuda?

Den där Hanna

0 Läs mer >>

Igår var det dags för bröllop! Kusinen Janina och hennes man Simon skulle bli ett. Mitt första riktiga bröllop, och typ som vanligt kan jag inte hålla mig borta från att rodda upp köket o disken och kaffet och hela den biten. Fast denna gången iklädd skräddarsydd kostym.. Aja var fantastiskt roligt iaf.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten och jag startar måndagen med möte och tillträdande av min nya tjänst som Operativ Chef för Evas Paley, Fröken Olsson och Condeco Nordstan.

Detta mina vänner kommer bli en utmaning.

Bröllop