0 Läs mer >>

Julafton har passerat och sämsta julklappen jag fick var den eminenta möjligheten att inte kunna andas genom näsan. Klassisk monsterförkylning. Stod säkert från tomten på paketet....


Påväg tillbaka till mitt hem i Göteborg och jobbet imorgon. Blir nog att gå dit och visa mig så dom ser att jag är sjuk på riktigt....

God jul på er!

Julen

0 Läs mer >>

Står och har kaos och gör 44 000 latte på Fredsgatan när det kommer ett telefonsamtal "vill du ta en bärs??" Givetvis en av mina kollegor som säger att han gärna tar en öl efter jag slutat. 18.04 står jag på John scott och Jerry har redan köpt en öl! 1...2..3..4 klunkar sen är man hemma. En trevlig kväll där det är otroligt mycket blandade samtalsämnen. Ibland inser man att man har så mycket fantastiska personer runt sig!!

AW

0 Läs mer >>

När ett ikeabord blev en sänggavel!


Transformation

0 Läs mer >>

Ibland behöver man bara balla ur och känna att man kan vara den man är med dom man känner bäst! Det är precis såhär jag känner med mina gastar, att man kan balla ur!!





Maja är är snyggare än vanligt!!!;)

Tack!!

0 Läs mer >>

När man väl tar sig i kragen och ska försöka söka hjälp så faller man mellan stolarna i all byråkrati. Läkare ger diagnoser som inte stämmer för att andra instanser kommer avslå den korrekta. Ibland blir jag lite fundersam vart Sverige är på väg....

Byråkrati till det sä...

0 Läs mer >>

Ibland blir de inte som man tänkt sig. Det såkallade livet tar vändningar man inte kunde förutspå och saker får en annan mening än dom haft innan. Det är när man stannar upp i livet och börjar återberätta saker man upplevt som man upptäcker hur fantastiskt en del saker är, samtidigt som man också inser hur fel andra saker är. Hur kan man tillåta sig själv att bli så utsatt? Hur kan jag som är den enda personen som känner mig, tillåta min själ att bli misshandlad? Hur kan jag offra så mycket av mig, för någon som inte bryr sig ett skit?

Att stå där som ett fån varje dag och ljuga för mig själv. Att lura mig till att tro att det faktiskt blir bättre sen, när jag själv redan vet att jag ljuger. Så spricker fasaden. Små bitar i taget. Man tar de lilla man har kvar för att reparera det men innerst inne vet man att det bara är en tidsfråga innan hela skiten brakar samman. Och då står man där. Igen. Som ett fån. Och undrar hur man hamnade här igen.som ett stort frågetecken?



Låt oss börja om... och göra det rätt...

"Ibland blir de inte som man tänkt sig. Livet tar vändningar man inte kunde förutspå och saker får en annan mening än dom haft innan. Det är DÅ man stannar upp och återberättar saker som man upplevt och inser hur fantastiskt de flesta saker är, samtidigt som man också LÄR SIG hur fel andra saker är."

Jag tror på mig! Och jag vet att jag kan bättre och förtjänar bättre.

Jag kan!

:-/

0 Läs mer >>

Nog får va nog. Ytterligare ett ställe som jag inte trivs på. Jakten på rätt fortsätter. Ibland tycker jag att det är så intressant hur folk kan missbruka sin makt och göra allt som bara går, för att få bort en person, för att få rätt. Men det är er förlust. Jag förtjänar bättre. Jag är den smarta. Jag vann.

Jag vann

0 Läs mer >>

En epok går i graven och de känns ändå helt rätt. Jag förtjänar bättre..#livetgårvidare

Nu var de slut!

0 Läs mer >>

Snälla världen ge mig mitt liv tillbaka! Jag önskar ibland att jag hade ett normalt jobb som faktiskt tillåter människor att ha ett liv och inte bara ett arbetsliv #tröttpåattjobba

Vart tog mitt liv väg...