0 Läs mer >>
Frågan som dykt upp här och där under den senaste månaden. "Va, ska du flytta??? Du som har det så fint!" 
Jaa, jag får väll ändå säga att jag har det rätt mysigt hemma, jag trivs bra och har en sån där skön känsla i kroppen när jag väl kommer innanför dörren. Men allting har sin tid. Fantastisk uteplats, möjligheten att göra lite vad man vill, och såklart det lugna området har varit toppen under mina fem år som jag bott i Göteborg, men nu är det dags att röra på sig, att leta efter något nytt, något annat.

Januari kom och en bytesannons poppade upp på diverse sidor på fb, blocket osv. Och vilket gensvar, kändes som halva Göteborg ville flytta samtidigt, och hem till mig!
Men när de väl kom till kritan var det bortförklaring efter bortförklaring och andra saker som dök upp och man fick nästan känslan av att folk bara var ute och fiska efter ett byte för att se vad man kunde få för nåt.

En kväll efter jag och en annan varit på visningar hos varrandra och egentligen bestämt att "vi kör" så gick en helg och den andra parten slutade höra av sig, inte ett ord, som att hon gått upp i rök. Där gick luften ut.

Sen tog de fart igen, en betald annons på lägenhetsbyte.se och vilken skillnad det blev. 

Nu kom jag precis hem från en visning av en lägenhet och den var verkligen så mysig och fin. När jag gick innanför dörren fick jag precis samma känsla som jag får när jag går innanför min egen dörr.! Och den tjejen var verkligen intresserad av ett byte med mig, och har varit i precis samma situation själv. Går allt som de ska så skriver vi papper på fredag! Woop woop!
Så vem vet, om två månader kanske ni hittar mig i en två på en bakgata vid olskroken.
To be continued!

”Vill du flytta???”