0 Läs mer >>
Vad i helvete hände? Vart tog alla år vägen? Stor fråga utan svar. 

Igår blev det att födelsedagsfirande med blandad kompott av vänner. Först häng med bero och sen utgång med mina nya kollegor. Fick dessutom för mig att skämma bort mig själv så köpte mig en Apple Watch, Prylnörd som jag ju är.

Idag vaknade jag till ett oändligt plingande med sms, meddelanden och samtal. Fick även ett blommogram av Syrran och Emelie, vilket var väldigt kul för jag pratat med båda i telefon precis innan och berättat om dessa blommor som skulle komma till mig och att människan istället kunde skicka nåt mer användbart, så jag fick mig ett gott skratt och skämmas lite förstås.

Fortfarande mycket bollar i luften från igår men jag har bestämt mig att se det som en möjlighet och gå ur detta som en vinnare!

Idag blir det fira med tårta på jobbet då jag hoppar in en timme tidigare och kör 15-01, en alldeles förträfflig födelsedag mina vänner.




22

0 Läs mer >>
Vaknar av att solen lyser rakt in i lägenheten, glömde visst rullgardinen igår. Traskar runt i lägenheten med en dubbel espresso och lyssnar på feelgoodmusik, livet är bra trotts att jag ska till tandläkaren idag. Tänk att så lite kan göra så mycket.
 
Åt båda hållen vill säga. Ett telefonsamtal senare och jag är tillbaka på ruta ett, känner för att krypa ner under täcket och bosätta mig där till hösten någon gång. Besvikelsen och ovissheten kryper över en, och i huvet snurrar miljoner tankar samtidigt som det står helt still. Och nu då? Vad gör man nu då? Planen som så länge varit planerad rasar samman utav en enkel mening. Även om det fanns en liten chans att det skulle bli såhär så tycktes jag tro att den var obefintlig, men den fanns där.

Kanske ska man se det som en möjlighet och inte ett nederlag, vad vet jag? 

En långpromenad runt härlanda tjärn kanske får tankarna att skingras.
Och så tandläkaren på det... Livet gillar mig just nu.

Fint väder, ful i sjä...

0 Läs mer >>
I fredags så kom hela familjen, med katt och hela kalaset, på besök från Småland. Ett par dagar med shopping, luftmadrasser, folk, kvarglömda skor och mycket folk på lite yta. Efter en helg med släkten här blev det en ledig måndag med lite städ, långfrukost och montering av nya klädhängaren till hallen. Och så blev det eftermiddag och jag fick äntligen sno ett par timmar ur fröken Anderssons hektiska liv. Alltid lika skönt med vänner som man tar vid där man slutade och allt liksom är som vanligt. Lite käk och mycket skratt senare sitter jag nu i soffan och känner mig trött och pigg på samma gång, och lite nöjd med livet är jag allt oxå;)







Dagar som behövs

0 Läs mer >>
Inledningen av dagen började mycket bra, vad saken gäller får ni veta längre fram. Nu efter dubbla frukostar är jag på väg till jobbet och det är jag och chefen som stänger idag så det ska nog gå smärtfritt hoppas jag. 

Musiken i öronen är följande...


Livet är bra nu!

Moments

0 Läs mer >>



Välkomna hem till mig! Här kommer en liten titt på hur jag bor.































PS. Inga filter.

En del av mitt hem

0 Läs mer >>
Inne på fjärde dagen som sängliggande och efter lite konsultation med 1177 så kom det fram att jag har åkt på årets influensa. Wohoo. Med tanke på att jag inte blivit något bättre sedan i måndags så trodde damen att jag kunde räkna med 5-9 dagar totalt...livet älskar mig just nu!

Dag 4 i stabilt sängl...

0 Läs mer >>
Hemgång från jobbet igår för jag knappt kunde stå på benen. Februari betyder sjukdomsperiod. Förkyld, feber, halsont, yrsel, hosta osv osv. Lever på värktabletter just nu men kan kan knappt ta mig upp ur sängen. Dock tog jag mod till mig och släpade mig upp till Coop för att köpa yoghurt och pep in på bageriet för att roffa åt mig en semla. Så nu ligger jag här i sängen med en semla och tycker synd om mig själv. Hoppas på att bli bättre snart. Ha en fin fettisdag.


Sjuk

0 Läs mer >>
Kvällen spenderades fram till 20.30 på jobbet och efter det var jag hembjuden till Linnea på mellomys. Vilken fantastisk kväll det blev med roliga skämt och konstiga dryckeslekar. Alltid lika skönt att hänga med roliga människor och höra om varandras liv. Dessvärre blev det hem tidigt för mig då jag har ställt klockan på 05.45 imorgon/idag! Så roligt att se vad man betyder för sina vänner kvällar som denna, kvällar som man har allt för sällan;)

En fantastisk kväll!

0 Läs mer >>
Igår kom min platschef Linnea och lite kryptiskt sa att hon hade en överraskning till mig, men att jag först fick veta den imorgon(idag). Så det tog väll 2 minuter efter påbörjat arbetspass idag tills hon flög ner i kassalinjen med en present och nya utmärkelsen "veckan hjälte"! Blev lite förvånad men otroligt glad. Lite extra uppskattning på att man jobbar hårt och ställer upp för kollegorna. Bilden härunder visar en lagom nöjd Rasmus som stolt visar upp sin present bestående av tre handgjorda och svenskproducerade ljus på en marmorplatta, snyggt! 


PS jag bjuder på den snygga mössan.....

Veckan hjälte

0 Läs mer >>
Efter hundratusen varv mellan olika affärer och lagersaldon och beställningar som inte stämmer är nu äntligen resterande tre stolar beställda och bör (förhoppningsvis) dyka upp på fredag. Sen framöver blir det lite fler bilder på lägenhetens makeover. Ni får denna rackare sålänge. På återseende.


#inredning

0 Läs mer >>
Klockan ringer strax efter 05 som vanligt. Känner att sommarens dygnsrytm sitter i ryggraden och att ge sig upp så här dags är en utmaning. Intalar mig själv att det är värt att snooza i 3 minuter. Inte värt det. Min bästa vän idag får bli en dubbel espresso.

Morgon