0 Läs mer >>
Många frågor och funderingar om mitt nya jobb. Det som är helt säkert är att jag har fantastiska och otroligt roliga kollegor. Vi jobbar stenhårt, skrattar, kokar kaffe, låtsas göra bästa lattearten, äter bullar, dricker en espresso, krigar lite till, svär över för lite personal, känner oss rastlösa när det är för lite att göra, berättar livshistorier, dricker lite mer kaffe, asgarvar åt gubben som sväljer en hel semla i ett nafs, och försöker hålla masken framför damen som försöker beställa en "thai-latte"osv, osv.
Fantastiska själar och kul med så få kvadratmetrar att röra sig på. 

Jag trivs.




Paley

0 Läs mer >>
"Det börjar ta sig". Mottot för tillfället. Börjar få styr på det här med Skiftledare på nya jobbet. Börjar få ordning i min lägenhet efter senaste tidens konstiga idéer. Har äntligen skaffat bredband (ja, jag har bott här i två år utan). Har börjat ändra på matvanor och, hör och häpna, även besökt ett gym. Snön börjar försvinna och jag känner en positiv känsla mest hela tiden, en känsla av frihet.
 
 

Frihet.

0 Läs mer >>
Som detta har legat och grott ända sedan jag flyttade till Göteborg och fick mitt första egna hem. Att starta en blogg. Ett ställe där man kan dela med sig av konstiga saker och upplevelser (vilket händer allt för ofta) och en möjlighet för er därute att se hur jag har det. Så här är den! På återseende.
 
 

Då åker vi!

1 Läs mer >>

Mitt första inlägg.

Välkommen till min ny...