0 Läs mer >>
Stadens gator är tomma på folk, men minnena finns fortfarande kvar.
Göteborg vaknar till liv, en onsdagsmorgon.

Livet är bra fantastiskt ibland.

Göteborg vaknar till ...

0 Läs mer >>


En dag i solen på Lådans Lounge! 

#sol

0 Läs mer >>
Idag var det kick in på liseberg! Otroligt många gamla ansikten och givetvis många nya på min galna nya avdelning attraktion!

Jag har även provat Lisebergs nyhet Aerospin......jag vippade 3 ggr sen njöt jag av utsikten.....hade ingen aning hur man skulle göra. Men tror det blir fler försök! Väldigt rolig... Och smått frustrerande;)

Imorgon blir det en ledig dag och ska passa på att njuta av ledigheten, hoppas på fint väder.

På fredag är det dags för Otto Bergman att ta plats på gasten då det är familjedag för Lisebergs årsanställda och jag jobbar mitt första riktiga pass på gasten denna säsong, ska bli så kul!!!

✌🏼️out



Liseberg

0 Läs mer >>
Woho, där blev man förkyld! Halsont och ledsna bihålor står på schemat de kommande dagarna... Alltid lika kul.

Nåt som är kul på riktigt dock, är att Lådans Lounge (min uteplats) har öppnat för säsongen!!!! 

På jobbet säger jag "min uteservering" och några av kollegorna verkar tro att jag är snurrig och blandar ihop uteserveringen som vi har på Paley, och några andra tror väll att jag är allmänt korkad, vilket ju stämmer.

Imorgon blir det personalfest på liseberg och på fredag är det gasten som gäller.

Njut av solen gott folk.



Förkyld

0 Läs mer >>
Äntligen ledig i två dagar...så kom regnet. Jag som hade planerat att hinna med att fixa klart på uteplatsen och faktiskt njuta litegrann, icke.

Nya soffan har nu kommit och med det var man ju tvungen att införskaffa en ny matta och en Dynbox. Givetvis var jag ju inte nöjd med färgen på dom nyköpta krukorna heller så fram med sprayfärg och vips så vart det mycket bättre. Sprayfärg är mitt bästa tips om man snabbt vill ändra något hemma.

Så nu sitter jag här inne och funderar på om jag ska dra på mig regnjackan och göra lite nytta eller om jag ska fortsätta mögla i soffan. Men känner jag mig själv rätt så tar det väll några minuter så står jag där iklädd stövlar med skruvdragaren i högsta hugg.

Lite bilder kommer här och resten när det är helt klart.


Såhär började det hela.


Sen blev det pussel med miljoner bitar.


Sådär blev det när soffan var monterad.


Sen en matta såklart.


Och en Dynbox som ska placeras nån annan stans....frågan är bara vart.


Regn

0 Läs mer >>
Idag blev man av med den egenbyggda lastpallsoffan som stått på altanen i ca 2 år. Numera bor den i Johanneberg hos en familj. Hoppas dom får lika mycket roliga minnen som jag fått av den.
På måndag (fingers crossed) kommer nya soffan från Holland, då flyttar även den nya palmen (som för övrigt är högre en mig!!) ut på trädäcket. Hoppas det blir bra! Bilder kmr så fort den har kommit. 
Nu blir det några timmars sömn innan det är dags för heldag med utbildning på gasten! Woop woop.






Lastpallsoffa

0 Läs mer >>
Dagens projekt. Montera ned lastpallsoffan och en eftermiddag på gasten!
Sen efter det blev det "studiebesök" på skeppsmagasinet på liseberg där två sköna bönor har jobbat röven av sig hela dagen!



Här ser ni bellboy Olle!

Uteplats och gasten

0 Läs mer >>

08.02-det ringer på dörren.
Rasmus öppnar dörren endast iklädd underkläder.

VVS-installatör: Hello Sunshine! Vi ska byta grannarnas duschkabiner så vattnet kommer vara borta i en timme. Men vad jag kan se på dig så hade du nog inte planerna på att duscha på en timme ändå. Sov så gott så ber jag om ursäkt i förväg för oljudet! Hej hej.

Rasmus nickar, stänger dörren och går tillbaka till sängen.

Bra start på dagen.

Skön och oskön på sam...

1 Läs mer >>
Denna kväll var nåt av det roligaste på länge!!! Hoppas det blir fler kvällar som denna under de kommande månaderna. En utekväll då man får möjlighet att balla ur och verkligen gå "all in" såååå roligt! Tack till Maja och Lotta för att jag fick följa med er och era vänner på en fantastisk utekväll. 

E de fest?

0 Läs mer >>
Ledig!!!!!

Äntligen lite "riktig" ledig tid!
Två dagar utan måsten och jag gillart!

Planen är att få ordning på uteplatsen imorgon, och om allt går som det ska så kommer det nya utemöbler nästa vecka, me like. 

Då dyker det nog upp lite bilder;)

Tills dess. Ha det fint kära vänner!





Fri