0 Läs mer >>

Äntligen efter evigheter med snorande, halsont, hosta, feber och sömnlösa nätter är jag nästan helt frisk! Jobbet börjar sakta men säkert bli lite roligare och jag kan planera mina dagar själv och äntligen vara lite "friare". Nu har min kreativa sida fått släppa loss och jag känner själv att jag har fria tyglar att göra det jag vill och tror på!
Idag står det städ, inköp av spisbränsle och värmeljus på listan. Nu ska det bli höstmys i mitt hem!

Nu är jag frisk!

0 Läs mer >>

Efter att ha tröttna på att va sjuk och ligga hemma helt ensam tog jag idag tåget hem till mamma o pappa för att smitta dom med min förkylning. Är inte helt kry än men ledig lördag-tisdag så kan likaväl gosa med fluffiga katter och kurera mig med te och mammas mat.

Ha en ful helg fina folket!

Mot mindre länder!

0 Läs mer >>

Hej monsterförkylning! Inatt har jag sovit 34 minuter.... världen snurrar och kroppen går på högvarv trots diverse painkillers i kroppen. Även att jag knappt tog mig ur sängen i morse så tog jag mig i kragen idag och gav mig ut för att styra upp framtiden. Varför stänga dörrar när nån ger dig en nyckel?

---...

0 Läs mer >>

Den där känslan när man känner att man vill avdunsta från jordens yta och inte återuppstå förens i mitten av juni nästa år...... den känslan har jag just nu.

Unknown

0 Läs mer >>

Det ända jag tänkte på i fredags var 13.05.... tiden då tåget skulle ta mig tillbaka till Göteborg och fyra dagars ledighet. Nog att tanken att sova på hotell ett par dagar i Malmö lockade, så fanns knappt tid till sömn och missade hotellfrukosten alla dagarna. Aja, väl tillbaka i Götet kom goda nyheter om alla göteborgsebheterna på condeco som kommer göra mina dagar sååååååå mycket lättare.

Idag har jag ansökt om nytt lånelöfte på banken och bokat in mig på visningar av lite lägenheter, köpt en ny skinnjacka, köpt en ny byrå och varit lite kreativ genom att bygga om mitt gamla bord till en sänggavel.

Hösten är här, den snygga garderoben kommer fram och jag behöver förändring. Hoppas nu nån av lägenheterna känns bra!

Hemma!