0 Läs mer >>

Småland skriker på mig så bäst jag kollar läget.  Tre första riktiga dagarna på liseberg avklarade och rätt skönt att ta mig hem till familjen och vila upp mig lite smått innan hela lisebergskarusellen drar igång på riktigt. Kommer ju knappt hinna se dom mer när parken öppnar på riktigt. 



Hejdå göteborg

0 Läs mer >>

En väldigt intressant "första" riktiga dag på jobbet!

Men att i slutändan få höra från kollegor att jag agerade fruktansvärt proffsigt på infomötet och att jag verkar vara en ledare av världsklass värmer otroligt i hjärtat.

Att sedan tjuvlyssna på medarbetarna och höra att "den där Rasmus verkar va en riktigt bra arbetsledare för attraktion" gör att man blir otroligt glad i själen!

Hoppas och tror att jag kommer göra ett oförskämt bra jobb i sommar!  

Ja, jag är glad och nöjd ;)

Så va vi igång

0 Läs mer >>

Baksidan har fått sig en tillsnyggning och lite buskar är äntligen helt borta! Detta innebär att jag numera kommer att ha kvällssol på min uteplats! Lite trall- och staketbyggande kvar och så väntar jag in mina utemöbler som är utlånade till kusinen, så är jag redo för sommaren på "Lådans Lounge". 



Provisorisk lösning tills utemöblerna är tillbaka

Soldyrkaren

0 Läs mer >>

27 februari 2017 (på min födelsedag) ringde telefonen och i slutet av samtalet hade jag fått en intressant födelsedagspresent, jobb som arbetsledare på Lisebergs Attraktionsavdelning. Många tankar snurrade runt i huvudet och även en liten spänning i att man inte riktigt vet hur det är att vara Arbetsledare på en, för mig, helt ny avdelning. Redan efter första mötet med dom jag kommer spendera stora delar av sommaren med så insåg jag att detta kommer bli så roligt och en helt ny typ av utmaning för mig.


 På onsdag är sista riktiga mötesdagen och på måndag nästa vecka hopar jag i kostymen för att möta alla nya och gamla medarbetare på mitt fokusområde....Balderado! (Balder, Kållerado, fisketuren, kristallsalongen och årets nyhet Loke!) låt det nu för Guds skull bli en bra sommar!!!







Nytt jobb

0 Läs mer >>

Nu jäklar har jag beställt vår och fint väder framöver så för att markera så blev det dags för utemöblerna att se dagens ljus! (Kommer säkert snöblask imorgon) #blöteborg

Nu är det vår!

0 Läs mer >>

Syster nr två blev givetvis fruktansvärt avundssjuk på syster nr ett när hon fått nytt rum så familjens tv-rum fick snällt ge med sig och bli nytt rum åt syster nr två....

Syster nr 2 fick nytt...

0 Läs mer >>

Syrrans rum var ganska oinspirerande och tråkigt så givetvis fick jag för mig att gå loss. Här är lite bilder före och efter:)


Remake nr 1

0 Läs mer >>

Skriv inläggstext 

Första grillningen i ...

0 Läs mer >>

Idag är det smålänningarnas egna nationaldag tydligen..... firar med att prata kalmaritiska och äter massipantåta! 

Fössta Tossdan i Mass