0 Läs mer >>

Vår nya attraktion för i år valde att vänta med att bli färdig tills en vecka efter premiär. Idag gick lokes premiär av stapeln och att alla bryter ut i en gigantisk spontanapplåd med jubel efter premiäråket, tyder på att det va värt väntan. 


Hemma efter en arbetsdag och känner mig helt mosig i huvudet av all ny info, skratt, felkorrigeringar och frågor. Så nu blir det att sova gott och ladda för morgondagen som avslutas med att alla säsongare på liseberg ska få möjligheten att åka Loke. Ni kan ju gissa var ni hittar mig???.....  bakom "spakarna".

Loke

0 Läs mer >>

Det blev en spontansemester till Mallis innan liseberg drar igång. Det är jag och fastrarna Johanna och Annika som kände att vi söker värmen i Spanien när Sverige lovar snö.



Balkongen från fastrarnas rum
Jag när jag snubblar i en trappa
Roliga små gator här i cala major
Shorts på dagarna och skjorta med långbyxor på kvällarna
Såhär kan man känna när solen går i moln
Annika gillar värmen
Balkonghäng är inte fel

Mallis

0 Läs mer >>

En weekend till Västervik var helt rätt! Fint väder, tuffsiga katter, kaffe i mängder och födelsedagsfirande för lillasyster nr 1 var det som hanns med. Fick en härlig dos av våren och lite vila innan det drar igång på liseberg imorgon igen. Nu är det vanliga kollektivresandet i typ 400 000 timmar innan man landar i Göteborg runt midnatt. Ändå värt det.



En liten tripp till s...