0 Läs mer >>
Ett besök hem till Småland blev det lite spontant i tisdags eftermiddag. 
Alltid lika kul att komma hem till lilla Västervik och inse hur litet allt är. Gatorna, husen, avstånden. 
Efter några dagar med uteplatsfixande, katter, systrar och allmänt chillande var det igår dags att återvända till verkligheten. Nu, stängning ett par dagar, sen är nog planen att hugga tag i uteplatsen och få lite ordning på den!

Glad. Utvilad.


Småland

0 Läs mer >>
Idag blir det Anticimexkurs, möte och tvättid. Däremellan tänkte jag klämma in pizza på Fredsgatan med kollegorna och sen kanske avslutar dagen med en spontanresa till allas vårt älskade Västervik.

Ha en härlig morgon folket!



Produktiv dag

0 Läs mer >>






Solen

0 Läs mer >>
Sitter på baksidan i solen och äter brunch och låtsas att det är sommar.

Vaknade idag av hundra olika mail alla relaterade till jobb såklart.

Äntligen är allt nästan helt utrett och äntligen kan jag börja slappna av och göra det jag ska istället för att fundera och tänka.

Såhär blir det:

I sommar kommer jag arbeta på Evas Paley som Bitr Platschef.

Jag kommer oxå att jobba på liseberg som behovare på spökhotellet gasten.

Och som det ser ut nu så lämnar jag min gamla avdelning (restaurang) och tackar för mig.

Så nu sitter jag här i solen och planerar vad jag ska göra med min nästa lön, antagligen inget vettigt, som vanligt.

Nöjd, glad och varm.




Jag låtsas det är som...

0 Läs mer >>
En kväll i festens tecken! Strax innan kl 20 rullade det in 6 glada själar och efter en stund med ballonger, poängsättning, vin, stämsång och fuldans slutade kvällen med en mindre utgång bland dom långa gatorna. Kvällen var också till för att fira nya jobbet och att lägenheten fått en makeover:) En fantastisk kväll, med fantastiska människor!




Mellofestkalas!

0 Läs mer >>
Då var det officiellt att jag numera tar platsen som biträdande platschef på Evas Paley. Jag gick från barista till Skiftledare på två veckor och sedan en månad senare jobbar jag som biträdande PC. Denna info blandas med informationen att jag också är välkommen tillbaka till gasten på liseberg till sommaren, så nu står jag inför en liten funderare hur jag ska pussla ihop det hela...då jag verkligen vill göra båda sakerna.

Men skönt att hamna på ställen där företaget och cheferna uppskattar det extra jobb man lägger ner och som inte gräver ner sig i gamla misstag;) 





Jobb jobb jobb

0 Läs mer >>
Dagen har bestått av stafett-tvättning! Mitt kära hyreshus har nämligen två olika typer av tvättmaskin vilket innebär ganska olika tvätt och torktid. Så har kört växelvis tvätta, sova, hänga tvätt, sova, ny maskin, sova, hänga tvätt osv osv sen kl 8 till 12.
Därefter fick det bli lite småfix i lägenheten en ledig dag som denna. Hög volym på musiken och fönsterputsflaskan i högsta hugg. Fick vid ett tillfälle känna av hur det är att vara en vindruva som blir besprutad med bekämpningsmedel #luktarfönsterputsihelatrapphuset

Har även fått tag i en inredningstidning så den har jag lusläst och redan fått nya idéer till mitt lilla boende, varför nöja sig nån gång liksom??

Ha det fint gott folk!

Är jag en vindruva?

0 Läs mer >>
Efter ett par dagars stängning är det inte mycket energi kvar i den här lilla kroppen. Och nu har jag till och med lyckats byta runt alla pass så jag fick en stängning-öppning vilket innebär att klockan står på 05 imorgon... Hoppas jag hinner sova nåt innan det är dags att ge sig upp igen.

Idag fick jag ett sms från Linn, och till sist möttes vi upp och åt frukost på Paley. Trots att vi bara sågs en timme så blev man fulltankad med energi. Det är också rätt skönt att se att det finns mer förvirrade personer än jag där ute i världen. Välbehövligt.

"Vad gör du? :)"

0 Läs mer >>
Dom brukar ju säga att efter något tråkigt så vänder det till sist och livet har valt att vända totalt uppochner på två dagar. Kan knappt vänta med att dela informationen med er alla, men håller på det ett tag till, tills allt är klart;)

Efter regn så kommer ...

0 Läs mer >>
Efter en tids stängning på jobbet försökte jag vrida tillbaka dygnet över en dag.... Gick sådär. Somnade strax efter 02 och klockan stod på 05, hoppas resten av dagen går fort så jag kan ta mig hemåt och sova ifatt lite.... Och antagligen vrida på dygnet ännu mer.

Det ända positiva hittills är det faktum att jag märkt att västtrafik är otroligt punktliga på morgonen så resan till jobbet tar bara 24 min istället för det vanliga cirkusen med att åka evigheter innan man börjar för att eventuellt vara förberedd om det skulle bli förseningar och inställda avgångar.

Nu längtar jag till paleys espressomaskin....

05.00

0 Läs mer >>
Har hört att man i snitt är förkyld 2-3 år av sin livstid, börjar fundera på om min kropp tänkt avverka det hela på en gång, blir ju aldrig frisk! Snöblask ute och jag är ledig idag. Tack för den vädergudarna. 

Buss 17 som jag så bekant hatar (åker den typ 800 gånger om dagen) känns faktiskt rätt välkomnande idag av nån konstig anledning.

Det är mycket planering som pågår i mitt liv just nu samtidigt som ingenting är bestämt eller klart. Letar varje dag efter ett ställe jag kan kalla mitt eget hem samtidigt som ja faktiskt har ett hem.

Försöker ta mig tid och ork att träffa alla gamla vänner samtidigt som alla verkar ha fullspäckade scheman som inte matchar. Så tråkigt. Men det som är skönt att veta är att hur länge man än är från sina riktiga vänner så plockas bollen, alltid lika lätt upp där man la den sist, när man väl får tid att ses igen.

Det känns som att detta året kommer bli ett mycket intressant år med mycke nya saker som händer, men mer om det framöver.

Buss 17