0 Läs mer >>
När jag flyttade in i min lägenhet för lite över fyra år sen så hade jag vita fönsterbrädor. Jag gick efter ett tag loss med rollern och målade grått och idag fick orginalstenen komma fram. Vart jättefint!!

(null) (null)

Lite olja på slutet, pricken över i:et!


De som göms i snö.......

0 Läs mer >>
Dagen började med att Jaz bjöd på finfrukost på en italienare vid Scandinavium sen rullade vi vidare mot fasters café. Efter en sväng på stan så drog vi vidare mot Lisse och en kväll med rekrytering och sedan vidare mot beerista, en klassiker.

Efter fina ord, goa människor och finöl så är jag på väg hemåt nu.

Ska försöka komma ihåg den här kvällen när livet liksom är lite surt. Dagen då goda vänner visade sin finaste sida, och man inser hur jävla bra man har det!!!

Fuck you 23..... nu är jag 24!!!!

Fuck you 23...nu är j...

0 Läs mer >>
Idag kom det ett sms där de stod att mitt nya pass gick att hämta ut. Snabbt jobbat faktiskt,   plus i kanten till myndigheterna.

Jo, jag ska ju åka en liten sväng med la familia till Egypten i slutet av mars på en såndär klassisk chartersemester och måste erkänna att de ska bli så skönt med en vecka i värmen och solen med al inclusive. 25 dagar kvar, kommer gå fort.

(null)

Man får ju passa på

0 Läs mer >>
Småland åkte hem precis. Stackars mamma åkte på, varv tre tror jag de va, med förkylning och hosta så denna gång blev de ett lugnt besök. 

Nu lyser solen och lördagskvällen bjuder på födelsedagskalas. Kan de bli bättre??
(null)

Hej o hejdå

0 Läs mer >>
Tisdag och besök från Småland. Mamma o minsta syrran kommer hit på besök och för en gång skull så jobbar jag typ ingenting när familjen är på besök. Ska bli så skönt att få umgås lite. Med de sagt så är de dags att städa lite så det inte ser allt för jävligt ut... (null)

Besök från Småland

0 Läs mer >>
Första arbetsdagen för 2018 kickades igång idag. En kul eftermiddag/kväll med audition för gasten. Kul att va tillbaka och väldigt kul att hänga med Jasmine, Bettan och min chef Emil såklart. Nästa vecka kör vi lite rekrytering för resterande attraktion sen blir de nog lite lugnt igen. 

(null)

Back in the suit!

0 Läs mer >>
Tog mig en tripp till Liseberg för att lämna in mina arbetskläder från i julas (ja jag vet, en och en halv månad sent). Passade samtidigt på att hämta ut en kostym då det blir ett par pass med audition och intervju för nya medarabetare till attraktionsavdelningen,  nu under veckorna framöver.
Redan på torsdag är de full fräs med audition till sommargasten. Ska bli riktigt kul faktiskt. 

Ha det fint sålänge gott folk.

Skönt att samtidigt få rensa ut skåpet. Man samlar ju på sig en del under ett år!


Hej Liseberg

0 Läs mer >>
Efter dagens nya klippning så for jag med all hast hem till Mårten o Malin som köpt sig en lägenhet som dom håller på att renovera. På dagordningen stod tapetsering och som den mini-ernst som jag e, så ställer jag givetvis upp och hjälper till. En fantastiskt fin lya dom har och kommer bli ännu finare när dom är klara. 

Så kommer de ju ett blont yrväder till stan idag. Det är min egen dalahäst Hanna som kände att plugget va tråkigt och konsert med Oskar Linnros lockade. Hon stannar helgen och om jag känner henne rätt blir det bravader. 

Ha de fint gänget!

En dag som idag.

0 Läs mer >>
Jag börjar se slutet av projektet nya köket. Såklart fick jag inredningsabstinens mitt i natten så här kommer en teaser.

(null)

Snart så.....

0 Läs mer >>
Som många av er vet så är jag ju i full gång att smårenovera mitt kök. Från början va de tänkt att jag bara skulle måla lite och byta handtagen på skåpen men ni som känner mig väl ver ju att de så klart ballade ut. Helt plötsligt stod jag där med helt nytt golv, rivit ner överskåpen och ersatt dom med flytande hyllor, köpt en ny bänkskiva, ny kran, ny diskho, ett vitrinskåp och byggt om ett tomt hål till ett extra skåp.

Ny bänkskiva innebar också ny kran och ny kran innebar att jag fick leka rörmokare......

Gamla kranen satt nämligen fastsatt i gamla bänkskivan och under där fanns inga monterade kranar för att stänga av vattnet i lägenheten.... så de blev såhär istället....

Tänk er såhär, Rasmus stänget av vattnet i hela lägenhetshuset mitt i natten kl halv 1.

Tömmer ut vattnet i hela systemet och monterar bort avloppet i köket för att komma åt rören innanför.

När allt vatten är tömt så åker sågen fram.
(Att såga diskret mitt i natten är svårt)

Röret är av efter mycket jobb.

Överaskning.....någon spolar på en toalett högre upp i huset och när toaletten ska fylla på vatten igen så kommer de luft i systemet och det forsar ner vatten in i mina rör och såklart ut under diskbänken och det helt öppna röret.

Lösningen.... jag börjar asgarva i panik och slänger mig efter en bunke och snubblar in i badrummet efter handdukar. Inser att det inte kommer räcka med handdukar så rusar jag i i rummet sär jag lagt rördelarna till avloppet och försöker febrilt ,och fortfarande asgarvandes, att montera fast röret så vattnet sprutar ner i avloppet. 

30 sekunder till går och vattnet slutar rinna och jag börjar fatta vad de e som precis hänt.

Sitter på mitt nya golv helt full av vatten med en puls på 50 000 och bara fnittrar.

Därefter gick det bra fort att sätta dit kranen kan jag lova.

ALDRIG I LIVET!!!! att jag leker rörmokare igen!
Punkt slut.




Men va i helvete!!!