0 Läs mer >>
Efter att ha ljugit för mig själv alldeles för länge kom verkligheten ikapp och det var dags att ta tag i det. Under en längre period har jag haft tryck över bröstet och smärta i hjärtat. Det har kommit och gått, men dum som man är så tänker man "det är nog inget allvarligt". Den sista vecka har det hela blivit värre än på länge och det enda som kunde få mig att somna på nätterna var värktabletter.

Till sist sprack bubblan. Jag sitter i regnet på ett kafé med två av mina bästa vänner och lyssnar på mig själv i några sekunder. Vad är det jag säger? Har detta hänt på riktigt? Är detta min verklighet?
På vagnen hem säger det pop.

Efter flera samtal hamnar jag på allejouren och efter lite tester och väntan så får jag det bästa svaret jag kunde tänka mig.... "Dina värden ser bra ut och hjärtat låter jättefint!" Boom...stenen släppte.

Sen kommer en enda fråga ut ur munnen. "Vad är det för fel på mig då?"

Efter en kort utfrågning ställer läkaren en lätt diagnos.

Du är UTBRÄND på grund av stress.

Den natten sover jag faktiskt bra. Vaknar upp dagen efter.....Ingen smärta.

-

Idag var jag tillbaka på jobbet igen, efter ett par lediga dagar, och nu sitter jag här hemma efter en tuff kaosdag.

De bekanta trycket över bröstet är tillbaka.


Nu har jag bestämt mig....




#verklighet

0 Läs mer >>
Imorgon händer det. Nu går det inte att blunda för det längre. Träffade Hanna och Mårten idag och efter att ha berättat hur mina senaste veckor varit, och faktiskt lyssnat själv på vad jag säger, är det uppenbart. Jag är utbränd...punkt slut. Imorgon är dagen det vänder, dagen då jag börjar tänka på mig själv, och inte på alla andra.



#.

2 Läs mer >>
I torsdags gick bilen till Småland eftersom syrran fyllde 25 och det vart stort kalas! Mitt i skogen med partytält, roligt folk, musik och spel.


Sen var det personalfest som startade veckan. Härlig buffé hemma hos mig med alla gamla och nya paleyare. Perfekt kväll!



Sommaren står runt hörnet och alla bollar går runt i luften för fullt.

Allt från gasten till Paley och lite Laganini mitt i allt.

Jo juste. Min faster ska ta över espressobaren Laganini som ligger vid Ullevi. Så nu är hela släkten engagerad med det oxå. Väldigt kul. 


Mycket på gång men ändå ingenting, haha, ni som fattar ni fattar!;)

Ha en grymt härlig och solig dag nu gott folk!

Fest fest och mera fe...

0 Läs mer >>
18 timmar, 1080 minuter eller 64 800 sekunder. Hur du än väljer att räkna är det för jävla länge för en mänsklig varelse att arbeta med service på topp.

Livet med ansvar

0 Läs mer >>
I fredags var det kvalborg. Det firades hemma i sängen med en mindre förkylning och feber....känns som standard nu för tiden.

Igår var det Valborg. Spenderades med fina folket på Stage. Tanken att gå ut låg nära till hands men lyckades dra mig själv i kragen och åka hem istället.

Idag är det söndag, eller ska vi döpa den till fingerborg? Ska ha inventering på jobbet så börjar 07.30....just another day in paradise.

Kan tänka mig att de flesta av er andra ligger hemma bakis. Skulle ni vakna till och inte vet vad ni vill med livet så kör vi frukostbuffé på Paley från 9-12, ett tips.

/beachboy

Borg