0 Läs mer >>
En helt underbar kväll med roligt folk, glitter karaoke och en hel del bubbel. Bettan blev 30 och detta måste va en av de bästa födelsedagskalas jag varit på.

Såklart så blev det hemligt framträdande med konfetti o ballonger!

Här är hon ju! Födelsedagsbarnet själv.

Temat för kvällen var rosa o glitter och det va nog ingen som missade det.

Bettan blev 30!

0 Läs mer >>
Överskåpen som nu är borta. Under ser ni också hålet som idag blivit ett skåp.

(null)
Nytt kakel hittade jag på loppis för 60 kr så det kommer jag sätta upp när jag målat väggen bakom.


(null)
Var tvungen att testa min egenbyggda hylla också. Har byggt in lampor i den och det vart toppen (ser bättre ut i verkligheten)


(null)
Lite suddig bild, men här är skåpet, nymålat. Luckan ligger på torg inne på soffbordet. Hoppas på ett andra lager imorgon.


Köksrenoveringen fortsätter i full fart. Härom dagen rev jag ner överskåpen och testade att sätta upp min hylla som jag byggt in lampor i, det vart toppen.Dagens projekt har varit att bygga ett skåp.....(ja jag har byggt ett skåp) innan så hade man en trapp-pall i detta lilla hål men kände att de va lite för Olof school så byggde ett skåp där istället:) 
Imorgon blir det loppisrunda och förhoppningsvis första lagret färg på väggen.
Det här kommer bli toppen!


Köket rullar på

0 Läs mer >>
Å herregud vad jag har varit borta länge! Ni vet när man kommer in i en sån där period när man känner att man liksom inte riktigt känner att man har nått att dela med sig av. När man får slut på inspiration och tiden mest går åt till att göra annat. Så har de varit ett tag nu. Men nu är de nytt år och nya upptåg på gång. 

Liseberg har stängt för 2017 och en go ledighet väntar. Planen är lite oviss just nu men känner att jag inte kommer springa in i nåt nytt jobb utan faktiskt ta lite tid till att vara ledig. För att hålla mig sysselsatt under tiden har jag börjat renovera mitt kök och planerar att uppdatera här med allt skoj som sker framöver. Ha de bäst och håll utkik.
Det röda baldertåget är inställt i garaget och planerar semester fram till april (och jag me)

En del av mitt slitna kök som håller på att rustas upp. Som ni kanske ser så har tidigare ägare av lägenheten målat med väggfärg och lyckats göra lite hål här o var.

Efter lite kärlek, sandpapprande, spacklande och lite färg så blev de rätt fint faktiskt. Har lite oljande av trät kvar innan allt är helt klart men vilken skillnad!

Nu är jag tillbaka!