0 Läs mer >>

Igår sa det pling från messenger och så va man helt plötsligt med i en gruppchatt på messenger som föreslog öl och gått sällskap. Efter att typ alla dragit sig ur slutade det med att jag och Cornelia tog en öl på beerista idag. Så kul att se galningen igen och att bara slappa och snacka skit.

Välbehövligt och nåt som förhoppningsvis upprepar sig inom en snar framtid!

Imorgon är det sista riktiga passet på jobbet och efter det är det bara inventeringen kvar på måndag, sen är jag fri!:)

Vad som väntar framöver får vi se. Står nog skrivet i sjärnorna;)⭐️

Välbehövt häng.

0 Läs mer >>

Det är med glädje i rösten jag säger det. Orden som cirkulerat i huvudet ett tag. Verkligheten kom ikapp och jag bestämde mig. Tack för kaffet, nu går jag vidare. Från platschef mot ovissheten. Från fast inkomst och säkerheten, vidare till det okända och obestämda. Det känns fantastiskt.

Ja, jag har sagt upp mig!

Ovisst, och jag älska...

0 Läs mer >>

Mitt i allt kaos på jobbet med nya tjänsten, städlistor, olästa mail och scheman som inte är färdiga så valde jag att gå på semester! Eva tyckte att jag skulle ställa in min semester. Det tyckte inte jag.

På onsdag börjar kaoset igen så nu ska jag passa på att slappna av. I Småland, långt bort från möjligheten att "komma in och jobba ändå"

Jag förtjänar den här semestern sååååååå mycket:)

Semester

0 Läs mer >>

En bomb är placerad.... Och snart smäller det.
Kan inte bara livet vara enkelt ibland??
#jobbigt

Boom

0 Läs mer >>

Då var man uttråkad på livet igen! Det brukar gå sisådär ett halvår innan jag känner att jag måste göra nåt nytt. Det kan vara allt från att möblera om till att börja på ett nytt jobb. Jag funderar många gånger på inom vilken branch jag skulle kunna tänka mig att jobba och det slutar typ alltid med typ delfinskötare eller mäklarassistent eller nåt annat konstigt.

Kanske ska man acceptera att livet är tråkigt och nöja sig med det man har?

Njaa, det är nog lite för svenskt....

Nu blir det iväg och köpa en försenad födelsedagspresent till Kapten Fingerborg!!

Nytt