0 Läs mer >>
Efter 10 dagars arbete och otaliga timmars övertid tar jag ÄNTLIGEN lite ledigt. Nu väntar fyra dagar med ledigt, och de verkar som vädret är med mig också! Sen kör vi igång sista arbetsveckan i driften innan jag går av drift och börjar med prepp inför halloweensäsongen 2018! Men nu.... då blir det flygplansläge på mobilen och nerdragna rullgardiner för här ska sovas!!!!!!

Övertid

0 Läs mer >>
Äntligen tog jag tag i det här med kaffemaskin, efter att ha letat bra länge, beställt, avbeställt, beställt, fått besked om att den är slut, letat lite till så har jag nu äntligen hittat mig en espressomaskin. Facebooks marketplace gav mig ett förslag som kändes rimligt och efter lite finlir så gör den toppenkaffe!

(null)

(null)

Kaffe...

0 Läs mer >>
När Emil (min chef) för några veckor sedan sa detta så sa jag inte emot. "Rasmus, jag tänkte såhär, iom att du, jag och Bettan garanterat kommer jobba med halloween så var min ide att vi åker på studiebesök på Astrid Lindgrens Värld den 5:e juni!!!???" Ja, tack!!!
Så tidigt i morse bar det av till sagovärlden och efter ett par timmar härligt möte med teaterchefen, rundvandring i lokaler och lite käk så fick vi ett par timmar att ströva fritt i det som jag kallade mitt hem under sommaren 2010-2013! Här följer lite bilder!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En dag med nostalgi o...