0 Läs mer >>
Planen var att va ledig januari, februari och mars. En resa till Asien var så gott som bestämd och bokning av flyg låg endast ett par dagar bort. Men samtidigt så kryper stressen av att inte ha nåt jobb upp på en såhär i mitten av december. 
Så en måndag kl 10.00.30 så ringer mobilen och efter 20 minuters samtal står jag där med en helt nytt jobb och en helt annorlunda vår.
"Välkommen till Rekryteringsgruppen 2019" lyder sista orden från Hr-ansvarig Emma på Liseberg.
Så i slutet av januari börjar nästa äventyr som säsongsrekryterare på Liseberg, ett jobb som håller på till mitten av april, och sedan leder in i sommarsäsongen som arbetsledare på attraktion igen. 
Ytterligare ett år säkrat. Hoppas nu innerligt att det blir lugnare än 2018......

(null)


Hejdå 2018, låt 2019 ...

0 Läs mer >>
"Plötsligt händer det!" 

Hösten/vintern är här och även mörkret. Läser överallt om hur höstdeppen slår till och hur man lättast gör för att "skydda sig".
Men inte händer det väll mig? Jo.....det hände. Fönsterbyte i lägenheten gör att det är supermörkt hemma. Jobbar i mörker och känner väll att lite sol o värme inte hade skadat nu.

Såhär mot slutet av året så är det dags igen. Efter 10 år som säsongare så vet man att de är dags. Antingen söka ett nytt extrajobb eller ut o resa och göra av med alla sparpengar. Ett liv som jag ändå uppskattat och tyckt varit väldigt kul, men som på senare tid bara blivit en stressfaktor. Ska jag hitta rätt nån gång tro?
Aja, de får vänta. En månad i Asien med några polare känns mer rimligt efter detta året. 

Men så plötsligt idag, en vanlig dag, så hände något, ett samtal och allt vändes upponer. Kanske är det min tur nu. Kanske. Kanske.

Klassisk triss...