0 Läs mer >>

Fredag och näst sista dagen på condeco. Eva har bjudit in till fika på kontoret och bjuder på present och ett litet tal om min resa från första dagen på Paley till att jobba på huvudkontoret.

Tillbaka till condeco Ullevi för att avsluta dagen där. Och vilket avslut. Nån slarvig kollega hade lagt glas i soppåsarna så när jag fick äran att gå och slänga soporna innan jag slutade kan ni säkert förstå vad som hände. Mot akuten och 5 stygn i höger hand senare så var jag hel igen. Inte jobba på en vecka stod det på intyget så sista dagen idag spenderades istället i en bil hem till familjen i Västervik. 
Nu blir det att vila upp sig rejält innan jag bestämmer mig för vad jag vill göra med framtiden!:) känns så skönt!

Fri

0 Läs mer >>

Mamma är på besök, jag jobbar min sista vecka, och boendet mitt har fått en makeover. Så ser livet ut nu, och jag gillart!

Mamma är på besök

0 Läs mer >>

Buss 17 rullar som vanligt från björkekärr in mot civilisationen. Stängning och utbildning med Skiftledare på condeco Fredsgatan står på schemat. Har ju haft bättre dagar. 20 dagar kvar, sen får jag mitt liv tillbaka.

Kaosgatan

0 Läs mer >>

6 januari 2016. Dagen då jag stod där som ett frågetecken iklädd blårandig murarskjorta, en hätta och svarta byxor. Kassorna hade legat nere i några timmar och min uppgift blev att skriva handskrivna kvitton och se till att alla produkter stod med i en liten bok. Kön ringlade sig lång och gästerna var lite småsura att det tog sån tid. 3 timmar och 27 minuter senare kunde jag kalla mig för en "paleyare". Ett år senare står jag på samma plats och serverar kaffe i samma porslin. Så mycket som hänt under detta året. Lite nostalgisk blir man allt.





Den 6 januari

0 Läs mer >>

Nyår firas med galna själar som vet hur man lever livet. I alla väder och i alla lägen är dom alltid min familj. Jag kallar dom "Mina" lisebergare! 


När man är med dom bä...